Kerkstraat 205 B

Verkocht onder voorbehoud

Overzicht

Vraagprijs: € 499.000 k.k.
Soort: Koop
Locatie:
Badkamers: 1
Slaapkamers: 2
Woonoppervlakte: 74 m2
 
PDF: kerkstraat-205-b-brochure.pdf

Eigen grond, lift, balkons en zo te betrekken zijn de steekwoorden van dit appartement.

Het betreft een 3 kamer appartement van ca. 74 m2  gebouw. De hoogte van het plafond en de verrassende indeling maken het appartement af. De ligging is zeer centraal tussen de Vijzelstraat en de Nieuwe Spiegelstraat.

Indeling:

De entree van dit appartement is te bereiken via de lift, bevindt zich op de tweede etage en is in het midden van het gebouw. Aan de voorkant is de zitkamer (3 ramen breed). De open keuken met Gaggenau inbouw- apparatuur heeft een centrale rol in het appartement. Aan de rustige achterzijde zijn de twee (slaap)kamers boven elkaar gelegen. Deze kamers hebben een balkon en  weids uitzicht op de tuinen van de Keizersgracht De badkamer is voorzien is van een ligbad, wastafel, toilet en vloerverwarming. De wasmachineaansluiting is weggewerkt in een kast.

Ligging:

Het appartement staat in het centrum tussen de Vijzelstraat en de Nieuwe Spiegelstraat. De winkels zowel voor dagelijkse zaken als “funshopping” zijn allen op loopafstand. Wellicht overbodig om aan te geven dat de vele uitgaan mogelijkheden (eten / drinken / film / theater / museum) ook om de hoek liggen. 

Parkeren:

Parkeren is mogelijk op de openbare weg met vergunning dan wel betaald parkeren. Op dit moment is er volgens de gemeente een wachttijd voor een vergunning van ca. 17 maanden. Op loopafstand (Prinsengracht 927) is een parkeergarage waar parkeerabonnementen af te sluiten zijn.

Vereniging van Eigenaren:

Het betreft een actieve VVE die goed voor het onderhoud van het gebouw zorgt. De administratie wordt gevoerd door BoersmaVanDijk VVE beheer.

De servicekosten bedragen ca. € 200,- per maand. 

Bijzonderheden:

- Isolerende beglazing.

- Houtenvloer door gehele appartement.

- Badkamer met vloerverwarming.

- Nieuwe fundering.

- Lift.


Overige informatie

Type woning: Appartement
Woonoppervlak: 74 m2
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Ligging: Centrum
Ligging: Rustige straat
Aantal kamers: 3
Status: Verkocht onder voorbehoud

Locatie