Mercatorstraat 57-huis

Verkocht onder voorbehoud

Overzicht

Vraagprijs: € 265.000 k.k.
Soort: Koop
Locatie: Amsterdam
Badkamers: 1
Slaapkamers: 1
Woonoppervlakte: 51 m2
 
PDF: brochure-mercatorstraat-57-hs.pdf

In een van de leukste stukjes van Amsterdam West “de Baarsjes” ligt dit mooie ruime benedenhuis van ca. 51 m2 met eigen tuin gelegen op het zuid westen. De woning is gelegen in het rustige gedeelte van de Mercatorstraaat, tussen de Jan Evertsenstraat en de Jan van Galenstraat. De straat kenmerkt zich door veel groen en de bouwstijl is Amsterdamse school. De Jan Everstenstraat is om de hoek met vele winkels voor de dagelijkse boodschappen. In de buurt zijn er vele gezellige cafés en restaurants. Scholen, winkels, en de Hallen zijn op fietsafstand. Het appartement is uitstekend te bereiken middels het openbaar vervoer. Diverse tram- en buslijnen in de nabije omgeving evenals de Jan Evertsenstraat die binnen enkele auto minuten toegang bied aan de westelijke ringweg van Amsterdam. 

Indeling:

Entree, hal, ruime bergkast, woonkamer  aan de voorzijde. Badkamer in het midden voorzien van douche, wastafel en toilet. Ruime semi open keuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en oven.

Vanuit de keuken toegang tot de tuin welke is gelegen op het zuid-westen. Ruime slaapkamer aan de achterzijde met openslaande deur naar de tuin. Door de gehele woning behoudens de badkamer ligt een mooie bamboe vloer. De tuin van ca. 54 m2 (9x6) is goed onderhouden en voorzien van een onderhoudsvrije berging. De woning is uitermate geschikt om vergunningsvrij uit te breiden over de gehele breedte van het appartement. Daardoor wordt het woonoppervlak een stuk groter. Koper dient zelf  de mogelijkheden hiervoor te onderzoeken.

Voorzieningen:

• Bamboe vloer door het gehele appartement.

• Goede keuken en badkamer

• Geheel voorzien van dubbel glas

• CV uit 2014 in eigendom

Erfpacht:

Het appartement is gelegen op erfpacht grond.

De canon is vooruitbetaald tot en met 1 september 2054.

De Algemene Bepalingen 2000 van voortdurende erfpacht van de Gemeente Amsterdam zijn van toepassing. 


Overige informatie

Type woning: Appartement
Woonoppervlak: 51 m2
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Ligging: West
Ligging: Rustige straat
Aantal kamers: 2
Status: Verkocht onder voorbehoud

Locatie