Prins Hendrikkade 107

Overzicht

Vraagprijs: € 899.000 k.k.
Soort: Koop
Locatie: Amsterdam
Badkamers: 2
Slaapkamers: 3
Woonoppervlakte: 123 m2
 
PDF: ph-kade-107.pdf

Op werkelijk historische locatie zeer hoogwaardig gerenoveerd rijksmonumentaal pand met “blijvend” vrij uitzicht bieden wij 3 appartementen aan. Slapen doe je in het rustig gelegen achterhuis of aan de achterzijde.

Indeling dubbel bovenhuis:

Entree op de tweede verdieping.

Derde verdieping: Overloop met toegang tot toilet met fonteintje, kamer en suite en de aan de achterzijde gelegen keuken. De lichte voorkamer is drie ramen breed met twee vaste kasten en een gashaard in de originele schouw. Via de originele en suite met glas in lood is de achterkamer te bereiken.

Deze lichte kamer heeft twee hoge ramen naar het lichthof en kijkt over het dakterras . De keuken is de verbinding naar dit rustig op het achterhuis gelegen dakterras. Het dakterras is ca. 6,5 m2 groot en heeft Bankirai vlonders.

Op de vierde verdieping zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers. Ook is hier de was- droogmachine kast waar de CV met boiler en de mechanische ventilatie installatie is. Deze verdieping kenmerkt zich door het mooie balken spel met hoge nok.

Via een vlizotrap is de vliering te bereiken.

Badkamers:

Inloop regendouche, anti condens spiegel, badkamermeubel, donker gemêleerd tegelwerk rondom,  geborsteld RVS inbouwkranen en bijzondere handdoekradiator.

Keuken:

Witte greeploze hoogglans keuken voorzien van Siemens apparatuur, zoals wasmachine, 5-pits gasfornuis, afzuigkap, ijskast magnetron en combi oven.Quooker kranen. Het aanrecht is van hardsteen of  composiet.

Vraagprijs:

Eerste verdieping  87m2  € 650.000,- k.k.  verkocht

Tweede verdieping  80 m2  € 630.000,- k.k.  verkocht

Dubbel bovenhuis  123 m2   € 899.000,- k.k


Overige informatie

Type woning: Appartement
Woonoppervlak: 123 m2
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Ligging: Centrum
Ligging: Aan water
Ligging: Vrij uitzicht
Aantal kamers: 5
Te Koop:

Locatie