Andreasplein 25

Verkocht onder voorbehoud

Overzicht

Vraagprijs: € 1.195.000 k.k.
Soort: Koop
Locatie: Amsterdam
Badkamers: 1
Slaapkamers: 4
Woonoppervlakte: 166 m2
 

Goed onderhouden gezins-appartement van ca. 166 m2 met 4 ruime slaapkamers, afgesloten gemeenschappelijke tuin grenzend aan 2 privé zonneterrassen. Dit hoek-appartement is gelegen aan een autoluwe straat, heeft een eigen entree en bestaat uit twee verdiepingen.

IndelingDoor de groene beukenhaag te bereiken eigen voordeur. Hal; toilet met fonteintje; zeer lichte L-vormige ruimte met een zitgedeelte aan de brede zijde, een moderne, goed geoutilleerde keuken in het middengedeelte en aan de voorzijde het eetgedeelte. Deze woonverdieping heeft, mede mogelijk gemaakt door de hoekligging, veel ramen en een schuifpui heeft toegang tot twee privé terrassen (een op het zuiden en een op het westen).

Via de trap in de hal bereikt men de eerste verdieping alwaar 4 goede slaapkamers zijn en een badkamer met douche, bad, dubbele wastafel en een separaat toilet met fonteintje. De ruime ouderslaapkamer heeft aan twee kanten ramen.

Bijzonderheden:
 Isolerende beglazing 
 Zeer goed geïsoleerd (A-label)
 Parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage
 Twee terrassen
 Afgesloten gezamenlijke binnentuin
 Separate berging in de onderbouw
 Afgekochte erfpacht 


Ligging:
Het appartement is gelegen in Amsterdam-Zuid, heeft goede openbaar vervoer verbindingen. De bekende kantorenlocaties (Zuidas, Sloterdijk en Riekerpolder) en Schiphol zijn nabij. Op looppafstand zijn lagere scholen en ook voor de kleinere kinderen is opvang nabij. De internationale school (4 tot 19 jarigen) is op fietsafstand. Op loopafstand is het Hoofddorpplein, Vondelpark en het Rembrandtpark.

Vereniging van Eigenaren:
Het betreft Vereniging van Eigenaars Andreas Ensemble blok D. De servicekosten zijn ca. € 235,- per maand. Er is een huishoudelijk reglement, een meer-jaren-onderhoudsplan, professionele administrateur en een huismeester. 

Verhuur:
Verhuur voor korte periode (short stay) is verboden. Langdurige verhuur is toegestaan mits huurders zich houden aan het huishoudelijk reglement. 

Grond:
Het betreft tot 30 juni 2057 afgekochte erfpacht. De aanbieding van de gemeente voor eeuwigdurende afkoop erfpacht is nog van kracht en bedraagt € 31.749,- 

Parkeren:
Een privé parkeerplaats in de onderliggende parkeergarage is aanwezig. Ook is parkeren mogelijk op de openbare weg.

Object:
Het appartementsrecht rechtgevend op het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de begane grond en de eerste verdieping alsmede een berging plaatselijk bekend als Andreasplein 25 te Amsterdam en het appartementsrecht rechtgevend op het uitsluitend gebruik van de parkeerplaats kadastraal bekend gemeente Sloten, sectie O, nummer 3301 indexnummer 1 uitmakend het 17/1644ste aandeel en indexnummer 157 uitmakend het 1/1644ste in de gemelde gemeenschap.

Aantal m2:
Conform de NEN-meting is het gebruiksoppervlak 166 m2, bruto vloeroppervlak 183 m2.

Vraagprijs: € 1.195.000,- k.k.

Overige informatie

Type woning: Dubbel benedenhuis
Woonoppervlak: 166 m2
Slaapkamers: 4
Badkamers: 1
Ligging: Rustige straat
Aantal kamers: 5
Status: Verkocht onder voorbehoud