Bethanienstraat

Overzicht

Vraagprijs: € 349.000 k.k.
Soort: Koop
Locatie: Amsterdam
Badkamers: 1
Slaapkamers: 1
Woonoppervlakte: 52 m2
 

Op een geweldige locatie met prachtig uitzicht over de Kloveniersburgwal bieden wij dit gerenoveerde lichte 2-kamer hoekappartement van ca. 52m2 aan.

Het monumentale pand  "Int huys te Bentem" uit 1768 heeft voor de bovenappartementen de voordeur in de zijgevel aan de Bethaniënstraat.  Mede door de ligging op de hoek van de Kloveniersburgwal en de Bethaniënstraat is er veel lichtinval. Het appartement heeft een fenomenaal uitzicht over de gracht en op het "Trippenhuis" (ook wel omschreven als "groot en groots Amsterdams grachtenpand aan de Kloveniersburgwal"). Met haar bijzondere gevelsteen en het schilderij van Jacob van Ruysdael van het kasteel te Bentheim, waarnaar het pand vernoemd is, is bij de renovatie goed gelet op de sfeer, de isolatie met de buren en het gebruik van materialen.

Entree op de eerste verdieping, hal, separaat toilet met fonteintje, zitkamer met prachtig uitzicht door 3 ramen over de Kloverniersburgwal, openkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en een (zij)raam. Aan de achterzijde is de slaapkamer met aansluitend de badkamer. Deze is voorzien van inloopdouche, design radiator, luxe wastafelmeubel en aansluiting voor was/droog combinatie. De slaapkamer heeft 2 ramen uitkijkend op de Bethaniënstraat.

De Bethaniënstraat is gelegen in de oude binnenstad. Het is een zijstraat van de Kloveniersburgwal. De nabijheid van horeca (Nieuwmarkt!), winkels (supermarkt en buurtwinkels, o.a. AH en verschillende Chinese Toko's) maar ook het Centraal Station en een metrostation behoeven waarschijnlijk geen uitleg.

Kenmerken:

- Lichte houten vloer door het gehele appartement.

- Badkamer met inloopdouche en design radiator.

- Goed geoutilleerde keuken.

- Quooker.

- Magnesiet geluidswerende vloeren. 

- Geluid reducerend plafond d.m.v. isolatie.

- Gevel isolatie.

- Fraai nieuw trappenhuis.

- Trappenhuis voorzien van geluid dempende ondervloer.

- Video intercom.

- Voordeur met 3-punts elektrisch motorslot.

- Verwarming is voorzien van een aan je iPhone te koppelen thermostaat. 

- Mooie verlichtingsarmatuur met energie zuinige led verlichting.

- Recent afgegeven splitsingsvergunning. 

- Eigen grond.


Overige informatie

Type woning: Appartement
Woonoppervlak: 52 m2
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Ligging: Centrum
Ligging: Aan water
Ligging: Vrij uitzicht
Aantal kamers: 2
Te Koop:

Locatie