Bethaniënstraat 43-III

Overzicht

Vraagprijs: € 520.000 k.k.
Soort: Koop
Locatie: Amsterdam
Badkamers: 1
Slaapkamers: 3
Woonoppervlakte: 80 m2
 

Intern op te knappen appartement met een bruto woonoppervlakte van ca. 117 m2 op de bovenste twee verdiepingen van een monumentaal pand op een schitterende locatie aan de gracht nabij de Nieuwmarkt.

Indeling
Entree op de tweede verdieping; Meterkast; Trap naar 3e verdieping.
De trap komt aan de achterzijde van de verdieping omhoog vandaar dat er drie ramen aan de gracht zijn. Doordat het een hoekappartement betreft is er bij de zijgevels ook lichttoetreding.  De verdieping is vrij indeelbaar. 
De vierde en tevens kapverdieping heeft ook van 3 kanten lichtinval. 

Ligging: Het appartement is gelegen in de oude stad, op de hoek van de Bethaniënstraat en de Kloveniersburgwal. Het heeft prachtig uitzicht op het Trippenhuis. De Nieuwmarkt met gezelligheid, metro, station zin allen op loopafstand.

Bijzonderheden:
 Rijksmonument.
 Nieuwe fundering.
 Eigen grond.
 Vrij indeelbaar.

Vereniging van Eigenaren:
Het betreft Vereniging van Eigenaars van 4 leden die nog slapend is maar waar nieuw leven in geblazen wordt. De VVE heeft het onderhoud aan de buitenzijde en trappenhuis immer goed uitgevoerd.

Aantal m2:
Conform de NEN-meting is het gebruiksoppervlak 80 m2.

Onderhoud:
Het pand is aan de buitenzijde en trappenhuis goed onderhouden. De fundering is vernieuwd. Intern dient het appartement geheel nieuw worden opgebouwd. 

Parkeren:
Parkeren is mogelijk op de openbare weg met vergunning dan wel betaald parkeren. Op dit moment is er volgens de gemeente een wachttijd voor een parkeervergunning van 4 maanden.

Object:
het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de derde verdieping en de zolderverdieping van het gebouw, met een eigen trapopgang vanaf de tweede verdieping van het gebouw, plaatselijk bekend te 1012 BZ Amsterdam als Bethaniënstraat 43-3, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie G, complexaanduiding 9388-A, appartementsindex 6 uitmakend het 118/328ste aandeel in de gemeenschap.

Vraagprijs: € 520.000,- k.k.


Overige informatie

Type woning: Appartement
Woonoppervlak: 80 m2
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Ligging: Aan water
Aantal kamers: 4
Te Koop: