Delle Alpihof 2

Verkocht onder voorbehoud

Overzicht

Vraagprijs: € 765.000 k.k.
Soort: Koop
Locatie: Amsterdam
Badkamers: 1
Slaapkamers: 5
Woonoppervlakte: 157 m2
 
PDF: objectco-meetrapport-delle-alpihof-2-amsterdam.pdf
PDF: brochure-delle-alpihof-2.pdf

Hierbij bieden wij u deze prachtige woning aan,  gelegen in het groene Park de Meer in de Watergraafsmeer,  Amsterdam-Oost : een zonnig, ruim hoekhuis van ca. 165 m2 (inclusief berging) in een kindvriendelijke, autoluwe wijk.  Vanaf oplevering in 2002 hebben de eigenaren hier met hun gezin met heel veel plezier gewoond. Nu de kinderen de deur uit zijn is het huis voor hen te groot.

Voor een gezin, al dan niet  met uitbreidingsplannen, is er geen idealer huis te vinden.  Uniek aan deze woning is de zeer ruime en zonnige praktijkruimte die  een eigen toegang heeft. Door het ruime praktijkgedeelte is werken aan huis meer dan ooit mogelijk. Ideaal dus  voor het moderne gezin, want  deze ruimte kan ook dienen als tweede living. Over ruimte gesproken: heel praktisch in huis  is dat er veel bergruimte voorhanden is .

U heeft de beschikking over 5 slaapkamers, separate badkamer en  een ruim balkon op het zuidwesten. De ruime en lichte eet keuken  is direct verbonden met de fraaie en zonnige woonkamer die uitkijkt op de intieme binnentuin. Aan de voorzijde van het huis kijkt u uit over een mooie groene strook met veel bomen en bloemen. Daar proeft u de stilte want  auto’s zult u hier niet zien.

Op korte afstand bevinden zich  winkels, parken en een ruime keus aan uitgangsgelegenheden, zoals café’s, restaurants en theaters. Park de Meer is omringd door sportvelden. Er is voor elk wat wils: tennis, atletiek, schaatsen, voetbal, hockey, honkbal en in de nabijheid vindt u ook twee zwembaden.

Park de Meer ligt op heilige grond, het voormalige Ajax-stadion waar de club de grootste triomfen vierde. De groene wijk die ervoor in de plaats kwam, is heel ruim, groen en milieuvriendelijk opgezet onder meer met stadsverwarming, gescheiden hemelwaterafvoer, aansluiting op het regionale ecolint, ondergrondse parkeergarages etc.. De delle Alpihof en omringende straten zijn gereserveerd voor wandelaars en fietsers. Kinderen kunnen veilig spelen direct bij het  huis en via veilige fietspaden naar school fietsen. Kortom, als je hier eenmaal woont, wil je niet meer weg.

De  kenmerken van de woning die eruit springen:

Woonoppervlakte (incl. berging) ca. 165 m2.

Praktijk/werkruimte met eigen entree (fiscaal gefaciliteerd).

Ligging in een autoluwe buurt.

Veilige speelomgeving voor kinderen.

Goed geïsoleerd, energielabel A.

Stadsverwarming.

Eigen parkeerplek in parkeergarage.

Veel bergruimte

Onderhoud: recent schilderwerk en dakbedekking

Erfpacht betaald tot 2051.

Overige informatie

Type woning: Hoekwoning
Woonoppervlak: 157 m2
Slaapkamers: 5
Badkamers: 1
Ligging: Zuid
Ligging: Vrij uitzicht
Ligging: Oost
Aantal kamers: 7
Status: Verkocht onder voorbehoud