Derde Helmersstraat 6-Bov

Overzicht

Vraagprijs: € 875.000 k.k.
Soort: Koop
Locatie: Amsterdam
Badkamers: 2
Slaapkamers: 5
Woonoppervlakte: 149 m2
 
PDF: objectco-meetrapport-derde-helmerstraat-6-3-amsterdam.pdf

Beschrijving:

Op een van de meest geliefde plekjes in de Helmersbuurt van stadsdeel West is dit dubbel bovenhuis met eigen opgang te koop. Het betreft een appartementsrecht van ca. 148 m2 met 4 slaapkamers, een ruime kamer en suite van voor naar achter, een dichte keuken en nette badkamer.  Het pand wordt op dit moment gesplitst in appartementsrechten en voldoet daardoor aan de hedendaagse eisen. 

Indeling:

Entree, eigen opgang naar de tweede verdieping, overloop, voormalige woonkamer en suite van voor naar achter (welke eenvoudig gangbaar gemaakt kan worden). Nu is er een badkamer bestaande uit douche en toilet. Kleine slaapkamer aan de voorzijde. Toilet, dichte keuken aan de achterzijde voorzien van inbouwapparatuur. Trap naar de derde verdieping; overloop, 3 ruime slaapkamers, badkamer bestaande uit ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet. Vaste trap naar dakkoepel welke toegang geeft tot het platte dak. Evt. bestaat er de mogelijkheid om een dakterras aan te leggen. Koper dient zelf een omgevingsvergunning aan te vragen maar in de splitsingsakte wordt er rekening mee gehouden.

Ligging:

Voor de dagelijkse boodschappen zijn er allerlei supermarkten als ook kleine zelfstandigen in de nabije omgeving Ook scholen, kinderopvang en het Vondelpark zijn dichtbij. De grachtengordel is om de hoek. Restaurants, theaters, bioscopen, musea, bars en galerietjes zijn op loopafstand. 


Overige informatie

Type woning: Appartement
Woonoppervlak: 149 m2
Slaapkamers: 5
Badkamers: 2
Ligging: West
Ligging: Rustige straat
Aantal kamers: 6
Te Koop: