Eerste Helmersstraat 219

Verkocht onder voorbehoud

Overzicht

Vraagprijs: € 1.500.000 k.k.
Soort: Koop
Locatie: Amsterdam
Badkamers: 1
Slaapkamers: 3
Woonoppervlakte: 125 m2
 

Uniek woon/beleggingsobject

Beschrijving:

Geheel pand bestaande uit een verhuurd dubbel benedenhuis met tuin en tuinhuis en een leeg op te leveren gerenoveerd dubbel bovenhuis van ca. 125 m2. Het pand staat op eigen grond.

Ligging:

Nabij het Vondelpark, de trendy winkeltjes (maar ook supermarkten), de Ten Katemarkt, De Hallen, scholen, maar ook ringweg A-10, centrum, bus- en tramhaltes. De ligging en de bouwstijl maken het dat deze buurt zo enorm gewild is.

Onderhoud:

Het casco is goed onderhouden.

Het benedenhuis is netjes verzorgd maar enigszins gedateerd.

Het bovenhuis is in 2014 gerenoveerd. De woning heeft een nieuwe indeling gekregen. Alle installaties en leidingen zijn vernieuwd evenals de badkamer, toiletten en keuken. De Cv-installatie inclusief leidingen zijn vernieuwd, het dak isdeels geïsoleerd. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafelmeubel met dubbele wasbak en een toilet, De ramen zijn grotendeels voorzien van dubbel glas.

Oplevering:

Het benedenhuis is voor onbepaalde tijd verhuurd voor € 547,36 per maand. Huurder woont er al vele jaren en is dat voornemens te blijven doen. Het dubbelbovenhuis is enkele jaren geheel gerenoveerd en daarna verhuurd. De. De huurders leveren uiterlijk per 31 maart 2021 de woning leeg op. De huurinkomsten zijn € 2.567,-- per maand. 

Kadastraal:

Gemeente Amsterdam, sectie T nummer 1601, groot 140 m2.


Overige informatie

Type woning: Vrijstaand
Woonoppervlak: 125 m2
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Ligging: West
Ligging: Rustige straat
Aantal kamers: 4
Status: Verkocht onder voorbehoud