Giessenburg 10

Verkocht onder voorbehoud

Overzicht

Vraagprijs: € 390.000 k.k.
Soort: Koop
Locatie: Amsterdam
Badkamers: 1
Slaapkamers: 3
Woonoppervlakte: 80 m2
 

Beschrijving:

Fraai 4-kamerappartement op de tweede verdieping waar eventueel een 4e slaapkamer te realiseren is zonder dat de kwaliteit van de woonkamer wordt aangetast. Het appartement is ca. 80m2 groot (NEN 2580), heeft een balkon aan de voorzijde en is gelegen in een goede buurt in Amsterdam Buitenveldert. In de onderbouw is een ruime berging aanwezig en een gezamenlijke fietsenberging.

Het betreft een hoekappartement met ramen aan 3-zijden

Ligging:

Op loopafstand van het fraaiste winkelcentrum van Nederland, het Gelderlandplein. Bovendien bent u zo op de Zuidas, en is vervoer naar alle richtingen, zowel de stad in als naar de rest van het land en Schiphol, geweldig vanwege o.a. Station Zuid, tramlijn 5 en de goede aansluiting met de A10. Ook zijn er tal van scholen in de nabijheid.

Ook het Amsterdamse Bos en het Amstelpark zijn op een steenworp afstand.

VVE:

De administratie is uitbesteed aan een professionele V.V.E.-beheerder. De servicekosten bedragen € 226,75 per maand waarvan € 70,- voorschot stookkosten. Eenmaal per jaar worden de stookkosten verrekend met de betaalde voorschotten.

Er is een meerjaren-onderhoudsplan en de V.V.E. heeft een goede financiële reserve opgebouwd. 


Erfpacht:

Het complex is gelegen op grond uitgegeven in erfpacht door de gemeente Amsterdam. De jaarlijkse canon voor deze woning bedraagt thans € 177,41. De canon wordt 5 jaarlijks geïndexeerd. De Algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht van 1994 zijn vankracht, het huidige tijdvak loopt tot 15-11-2035.


Overige informatie

Type woning: Appartement
Woonoppervlak: 80 m2
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Ligging: Zuid
Aantal kamers: 4
Status: Verkocht onder voorbehoud