Hoofdweg 381-III

Verkocht onder voorbehoud

Overzicht

Vraagprijs: € 325.000 k.k.
Soort: Koop
Locatie: Amsterdam
Badkamers: 1
Slaapkamers: 2
Woonoppervlakte: 54 m2
 

Beschrijving:

Licht 3-kamerappartement (54m²) met zonnig balkon op het zuidwesten en zolderberging. Gelegen midden in het bruisende stadsdeel 'De Baarsjes’. Op loopafstand van de woning vind je o.a. vele gezellige (eet)cafeetjes en koffietentjes. In slechts 10 minuten fietsen ben je op station Sloterdijk of in hartje Centrum.

Ligging:

De woning is gelegen in Amsterdam-West midden in de populaire wijk De Baarsjes. De buurt is de afgelopen jaren ontwikkeld tot een geliefde woonomgeving met een ruim aanbod aan (buurt)winkels, hippe boetiekjes, gezellige koffietentjes en vele hotspots aan het Mercatorplein. De winkelstraten zoals de Jan Evertsenstraat, Postjesweg, Kinkerstraat en Jan Pieter Heijestraat liggen vlakbij. Het appartement is gelegen tussen het Rembrandtpark en het Erasmuspark waar je de ruimte hebt voor ontspanning en recreatie. Op loopafstand vind je goede verbindingen met het openbaar vervoer; diverse bus- en tramhaltes liggen nabij. Zo ben je in 10 minuten met bus 15 op station Sloterdijk en in 15 minuten met tram 17 op Centraal Station. Met de auto heb je een directe aansluiting met de ring A10 en binnen 5 minuten fietsen ben je in De 9 Straatjes, het Vondelpark of Sloterplas.

Erfpacht:

Erfpacht De woning is gelegen op erfpachtgrond uitgegeven door de Gemeente Amsterdam. De erfpachtcanon is afgekocht tot 2053. 

VVE:

Er is sprake van een actieve Vereniging van Eigenaren. De VvE wordt professioneel beheerd door VvE Beheer Amsterdam.

Servicekosten € 116,94 per maand.

Meerjaren-onderhoudsplan is aanwezig. 


Overige informatie

Type woning: Appartement
Woonoppervlak: 54 m2
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Ligging: West
Aantal kamers: 3
Status: Verkocht onder voorbehoud