Jacob van Lennepkade 26-Hs

Overzicht

Vraagprijs: € 1.750 p.m.
Soort: Huur
Locatie: Amsterdam
Badkamers: 1
Slaapkamers: 2
Woonoppervlakte: 60 m2
 

Op het meest gewilde stukje van de Jacob van Lennepkade, een prachtig onlangs volledig gerenoveerd 3-kamer appartement! Dit fraaie appartement op de bel-etage, met eigen ingang en fraai uitzicht over het kanaal!

Dit onder architectuur verbouwde appartement is voorzien van twee slaapkamers, een ruime badkamer met inloop douche, een aparte WC, een royale hal en een zonnige, lichte woonkamer met open keuken. De keuken is uiteraard voorzien van alle apparatuur, Combi-oven, vaatwasser, ijskast en vriezer. Veel leuke stijl elementen zijn gebruikt en alles is mooi afgewerkt. Het hele appartement is voorzien van LED spots met dimmers, de radiatoren zijn fraai weggewerkt of design radiatoren. Het appartement is voorzien van dubbel glas, intercom en fraai beslag. Er is een was/droog combinatie aanwezig.

Door de gunstige ligging  heb je een groot deel van de dag zon in huis. Centraal gelegen in de stad tussen de Nassaukade en de Da Costakade met uitzicht over het Jacob van Lennepkanaal en op minder dan 5 minuten lopen van het Leidse plein, de gezellige Bosboom Toussainstraat en de Eerste Constantijn Huygensstraat. Ook het Vondelpark, de Grachtengordel en de musea zijn om de hoek. Voorbehoud gunning eigenaar.

Overige informatie

Type woning: Appartement
Woonoppervlak: 60 m2
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Ligging: Centrum
Ligging: Aan water
Ligging: Rustige straat
Aantal kamers: 3
Status: Te huur