Korte Prinsengracht 38-III

Overzicht

Vraagprijs: € 1.750 p.m.
Soort: Huur
Locatie: Amsterdam
Badkamers: 1
Slaapkamers: 2
Woonoppervlakte: 60 m2
 

Op een fantastische locatie gelegen driekamerappartement van ca.60m2 verdeeld over anderhalve verdieping in een van de leukste buurten van Amsterdam!

Tussen de Haarlemmerdijk, de Brouwersgracht en aan de Korte Prinsengracht,beter kan je het niet vinden! Het appartement is keurig afgewerkt, en ligt op de derde en verdieping van het gebouw. Via een open portiek met een afsluitbaar hek komt men in het gemeenschappelijke trappenhuis. Het appartement heeft een ruime lichte woonkamer, een open keuken met goede apparatuur en aansluitend een balkon aan de gracht en heeft een prachtige nieuwe houten vloer, anders op foto!  De badkamer is voorzien van douche, WC en wastafel en is modern afgewerkt. Op deze verdieping bevindt zich ook een slaapkamer. Via een trap vanuit de woonkamer is de vierde verdieping bereikbaar waar zich de tweede slaapkamer bevindt.

In de buurt van het appartement is alles wat iemand zich wensen kan, De Jordaan en Noordermarkt om de hoek, De Haarlemmerstraat- en Dijk, uitzicht over de gracht, in de buurt van goed Openbaar Vervoer en alle winkels, restaurants en barretjes binnen handbereik, een must see!Let op! !    Het appartement heeft een geheel nieuwe lamel parket vloer die in januari 2017 is gelegd, dit is anders dan op de foto's!   Foto's volgen.

Overige informatie

Type woning: Appartement
Woonoppervlak: 60 m2
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Ligging: Centrum
Ligging: Aan water
Ligging: Rustige straat
Aantal kamers: 3
Status: Te huur

Locatie