Langswater 547

Overzicht

Vraagprijs: € 200.000 k.k.
Soort: Koop
Locatie: Amsterdam
Badkamers: 1
Slaapkamers: 3
Woonoppervlakte: 70 m2
 

"Opknappers opgelet”! Intern op te knappen ruim 4 kamer appartement met een  woonoppervlakte van ca. 70 m2  gelegen op de tweede verdiepingen van een flatgebouw met lift op een goede locatie in Amsterdam Osdorp.

Indeling:

Entree op de begane grond met personenlift naar de tweede verdieping; Entree, hal, slaapkamer aan de voorzijde, keuken in het midden, tweede slaapkamer aan de voorzijde, badkamer en separaat toilet. Ruim woonkamer aan de achterzijde met mooi uitzicht op het groen. Naast de woonkamer ligt de master bed room met een deur naar het balkon. Het balkon is gelegen op het zuiden. Ruime berging in de onderbouw.

Ligging:

Het appartement is gelegen in Amsterdam Osdorp. Het heeft prachtig uitzicht op het groen. In de buurt kunt u voor alles terecht: er zijn diverse basisscholen, een buurtcentrum, kinderopvang, medische zorg, winkels en restaurants. De bereikbaarheid is uitstekend: met fiets, bus, tram of auto bent u binnen 25 minuten in het hart van Amsterdam. Ook Schiphol is met openbaar vervoer of de auto zeer goed bereikbaar en u kunt bij het complex nog gratis parkeren. Recreëren kan vlak bij huis: u fietst in tien minuten naar het Sloterpark met de Sloterplas, of het Nieuwe Meer met de 3 kindvriendelijke strandjes en het pontje naar Bosplan met de kinderboerderij en het Pannenkoekenhuis of naar recreatiegebied Spaarnwoude. Voor de dagelijkse boodschappen heeft u meerdere keuzes: op loopafstand liggen de winkels aan het Dijkgraafplein en Tussen Meer. Het winkelcentrum Osdorpplein ligt iets verderop en biedt een breed assortiment aan winkels.

Vereniging van Eigenaren:

Het betreft een Coöperatieve vereniging en de koper koopt een lidmaatschap hiervan. Verhuur wordt binnen deze Coöperatie niet toegestaan, gebruik door eigen kind wel. De servicekosten bedragen €268,- per maand; dit is o.a. inclusief voorschot stookkosten, de zakelijke lasten en erfpacht.


KIJK op www.langswater.com voor informatie over: de bouw / de architecten / de plattegronden / de verenigingen / uitleg lidmaatschap versus appartementsrecht en actueel aanbod.


Overige informatie

Type woning: Appartement
Woonoppervlak: 70 m2
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Ligging: West
Ligging: Vrij uitzicht
Aantal kamers: 4
Te Koop: