Nieuwendammerdijk 158

Overzicht

Vraagprijs: € 650.000 k.k.
Soort: Koop
Locatie: Amsterdam
Badkamers: 1
Slaapkamers: 3
Woonoppervlakte: 101 m2
 
PDF: brochure-nieuwendammerdijk-158-final.pdf

Beschrijving:

Op één van de meest geliefde plekken van de Nieuwendammerdijk is dit twee-onder-een-kap dijkhuis met 3 slaapkamers en een heerlijke achtertuin op het zuiden te koop. Vanuit de woonkamer op dijkniveau heb je een prachtig uitzicht op het Vliegenbos. Aan de achtertuin grenst een groenstrook die slechts toegankelijk is voor bewoners en buren: een ideale speelplek voor kinderen! Kortom een heerlijke plek om te wonen; rustig en groen en toch heel dichtbij het centrum van Amsterdam. 

Indeling:

Dijkniveau: entree, hal, doorzon woonkamer met een prachtig uitzicht zowel op de dijk als op het Vliegenbos aan de achterzijde. Er is een houten vloer, een open haard en inbouwboekenkast. De trap loopt vanuit de woonkamer naar de woonkeuken.

Souterrain: woonkeuken, voorzien van gaskookplaat, oven, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. Vanuit de keuken toegang tot de heerlijke, grote, goed onderhouden tuin. Badkamer bestaande uit douche, dubbele wastafel, toilet en design radiator. Naast de badkamer is een opslagruimte,  voorzien van wasmachine en droger aansluiting.

Eerste verdieping: 3 slaapkamers en een badkamer bestaande uit een wastafel en toilet. Het huis beschikt over een ruime vliering.

Tuin: prachtige grote achtertuin op het zuiden, voorzien van een tuinhuis (vv van elektra), die bereikt wordt via een pad langs het huis of vanuit de keuken in het souterrain. Achter de tuin ligt de groenstrook die alleen voor bewoners aan deze zijde van de dijk bereikbaar is. In de voortuin bestaat de mogelijkheid tot het creëren van een privé parkeerplaats. 

Ligging:Amsterdam Noord ontwikkelt zich in razend tempo tot een zeer geliefde woonomgeving. Het biedt een combinatie van rustig wonen in de natuur met de voordelen van stad heel dichtbij. Er is een divers aanbod van horecagelegenheden, zoals o.a.: ADAM toren, de Goudfazant, FC Hyena en het Skatecafé. Zowel winkelcentrum Boven ‘t IJ als meerdere kleine ambachtelijke winkels zijn vlakbij. Het centrum van Amsterdam is binnen 10 minuten op de fiets te bereiken via het pontje of met de Noord-Zuidlijn. Ook het Waterland, met zijn charmante dorpjes ligt in de buurt. Verder zijn de ringweg A-10 en openbaar vervoerverbindingen gemakkelijk bereikbaar. 

Overige informatie

Woonoppervlak: 101 m2
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Ligging: Rustige straat
Aantal kamers: 4
Te Koop: