Richard Holstraat 2

Overzicht

Vraagprijs: € 1.650.000 k.k.
Soort: Koop
Locatie: Amsterdam
Badkamers: 2
Slaapkamers: 4
Woonoppervlakte: 218 m2
 

Top appartement van ca. 218 m2 met eigen opgang naar de tweede, derde en vierde verdieping met dakterras. Dit zeer lichte appartement met 5 slaapkamers is erg goed onderhouden, geïsoleerd en gemoderniseerd met behoud van de sfeer. Het vrije uitzicht met het vele groen biedt veel privacy.

Indeling:

Na de eigen voordeur is de trap naar de overloop op de

tweede verdieping:

Via de overloop, waar ook een toilet is, kom je aan de achterzijde in de eetkamer. Deze heeft een prettig balkon op het Westen met, net zoals vanuit de keuken, vrij uitzicht op het groen. De halfopen keuken grenst aan de eetkamer. De zitkamer met gashaard kan door de en-suite-deuren worden gescheiden van de eetkamer. De zitkamer is over de volle breedte aan de voorzijde en heeft een balkon. De voorzijde is gelegen op het oosten. 

De hele verdieping heeft een visgraat parket.

Derde verdieping:

Via de overloop met wasmachinekast zijn 2 slaapkamers aan de voorzijde, tweeslaapkamers aan de achterzijde en een badkamer te bereiken. De badkamer is voorzien van een wc, een bubbelbad, dubbele wastafel, vloerverwarming en daglichttoetreding. De hele verdieping heeft een stroken parket.

Vierde verdieping:

Ruime lichte kamer met kitchenette, 2e badkamer met sauna en een dakterras. Het dakterras is te bereiken via een mooie pui met veel glas en is voorzien van water en elektra.

Ligging:

De Richard Holstraat is gelegen in Oud Zuid tussen de Jacob Obrechtstraat en de Nicolaas Vinkeleskade.  Het is een doodlopende weg eindigend op het Jacob Obrechtplein. Het appartement ligt op loopafstand en in de driehoek van de Van Baerlestraat, de Beethovenstraat en de Cornelis Schuytstraat met talloze winkeltjes, restaurants en cafés. Ook het  Museumplein, het Concertgebouw zijn nabij. De Zuidas, diverse tramhaltes, Station Zuid met trein en metroverbindingen  en de A10 zijn goed te bereiken.  De ligging ten opzichte van diverse scholen, kinderopvangcentra en sportaccommodaties zijn ook goed. Kortom, een ideale ligging.   


Overige informatie

Type woning: Appartement
Woonoppervlak: 218 m2
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Ligging: Zuid
Ligging: Rustige straat
Aantal kamers: 8
Te Koop: