Singel 283-A

Overzicht

Vraagprijs: € 895.000 k.k.
Soort: Koop
Locatie: Amsterdam
Badkamers: 1
Slaapkamers: 2
Woonoppervlakte: 106 m2
 

Charmant grachten appartement met een gebruiksruimte van ca. 130 m2(!!), door de NEN meet instructie is het appartement 106 m2. Dit fraaie authentieke appartement is gelegen op de bel-etage, deels in het voorhuis en deels in het achterhuis met een ruime patio, en heeft weids uitzicht over de gracht op een van de leukste delen van de Singel. 
De sfeer in het appartement en de authentieke details in combinatie met de prachtige ruimtes en de hoge plafonds maken dit een bijzonder object. Niet voor niets is het regelmatig gekozen voor film opnames en commercials. 

De centrale locatie van het object op de grachtengordel in de buurt van de negen straatjes, met alle geneugten die daar bij horen, en gelegen op de bel-etage is voor jong en oud een prachtige woonplek. Je voelt je direct thuis. 
De in het appartement aanwezige ornamenten en lambriseringen, de prachtige monumentale 
en suite deuren, de houten vloer en hoge plafonds, de royale schouw en de speelse vormen met aan alle kanten licht vanuit de patio dragen in hoge mate bij aan de unieke sfeer en het gevoel met een bijzonder object van doen te hebben. 

Indeling; 
De gemeenschappelijke voordeur is te bereiken via een bordestrap vanaf de straat. Vanaf hier komt men in de gemeenschappelijke centrale hal en kan het appartement via twee ingangen worden bereikt, de een komt uit in het voorste gedeelte van het appartement en de andere in de grote woonkeuken. De woonkeuken met ruime kasten en ramen uitkijkend op de patio is ruim voldoende om als grote eetkeuken te dienen. Vanaf hier wordt het voorhuis middels een gang langs de patio bereikt. 

Het achterste deel van het voorhuis is voorzien van een entresol waarop een slaapruimte is gecreëerd met badkamer voorzien van douche wc en fontein. Hieronder bevindt zit een ruim woongedeelte met ramen naar de patio. Er is een prachtig ornamenten plafond en geweldige oude openslaande deuren naar de voorkamer, deze dateren uit 18e eeuw. 

Deze ruime lichte voorkamer heeft een fraaie grote marmeren schouw en heeft twee grote ramen aan de grachtzijde. Tevens komt hier de tweede entree op uit. 
Vanuit de woonkeuken bereikt men via een wentel trap de badkamer die is voorzien van een ligbad, douche, wc, bidet en twee spoelbakken. Naast de badkamer is er een ruimte voor de CV en wasmachine. 

De patio, met ramen aan alle zijden, biedt ruimte voor een eettafel en is een heerlijk beschut plekje om in alle rust midden in de stad van de buitenlucht te genieten. 

In de algemene ruimte bevindt zich bovendien een was machine en droger voor alle leden van de V.V.E. 

De ligging in het centrale deel van de binnenstad is geweldig, als je eenmaal de bordestrap af bent proef je direct het stadsleven en de gracht ligt aan je voeten. De Jordaan, de Negen Straatjes, het SOHO House, de pleinen van Amsterdam en de grote winkelstraten zijn op loopafstand. En om de hoek zijn er tientallen leuke restaurants, cafés, boetiekjes, supermarkten, warenhuizen, theaters en musea, werkelijk te veel om op te noemen. 

Het Centraal Station en de verschillende metro en buslijnen zijn goed en snel bereikbaar. 

Overige informatie

Type woning: Appartement
Woonoppervlak: 106 m2
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Ligging: Centrum
Ligging: Aan water
Aantal kamers: 3
Te Koop: