Stadionweg 108 4A

Overzicht

Vraagprijs: € 362.500 k.k.
Soort: Koop
Locatie: Amsterdam
Badkamers: 1
Slaapkamers: 1
Woonoppervlakte: 63 m2
 

PENTHOUSE van ca. 63 m2 met balkon, op zeer gunstige ligging in Zuid en dat voor € 5.750,- per m2. Het appartement heeft geen bovenburen, is aan de achterzijde van het gebouw gesitueerd en dient intern gemoderniseerd te worden.

Indeling:

Entree op de vierde (tevens bovenste) verdieping, hal, kamer met directe verbinding naar de badkamer. Badkamer is in originele staat en voorzien van ligbad, wastafel en wasmachine aansluiting.  De toilet is via de badkamer en de hal te bereiken. Keuken met toegang tot balkon, zitkamer met dubbele openslaande deuren naar het balkon. 

Ligging:

Gelegen in Amsterdam Zuid om de hoek van de Beethovenstraat. De Zuid-as, Ringweg, openbaar vervoer, winkels, restaurants, buurtkroegen en trendy barretjes zijn allen in de directe omgeving. 

VVE:

De Vereniging van Eigenaren “Muzenhof” behelst de Cliostraat 5 t/m 65 (oneven) en Stadionweg 104 t/m 150 (even). De administratie wordt gedaan door MVGM. Het betreft een gezonde VVE. De servicekosten bedragen ca. 76,- per maand. Er is een huishoudelijk reglement van kracht.

Erfpacht:

Het betreft grond uitgegeven in voortdurend recht van erfpacht door de gemeente Amsterdam. De voorwaarden 2000 zijn van toepassing met een jaarlijkse indexering. De canon bedraagt € 468,- dit jaar. De erfpacht kan worden herzien per 16 april 2063. Erfpacht afkopen tot 2063 bedraagt ca. € 21.000,-. Eeuwigdurende afkoop bedraagt ca. € 32.000,-.

Overige informatie

Type woning: Appartement
Woonoppervlak: 63 m2
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Ligging: Zuid
Aantal kamers: 2
Te Koop: