Valeriusstraat 81-Hs

Verhuurd

Overzicht

Soort: Huur
Locatie: Amsterdam
Badkamers: 1
Slaapkamers: 2
Woonoppervlakte: 127 m2
 

Op de meest fantastische locatie midden in bruisend Amsterdam Oud Zuid aan de Valeriusstraat te huur, een perfect onderhouden dubbel benedenhuis. Gelegen tusen de Emmastraat en de Cornelis Schuytstraat met leuke winkels en heerlijke restaurants en bars. Het appartment is gerobeerd met behoud van oude details, zo zijn er verschillende schouwen waarvan één met een gashaard. Het hele appartement ademt een heerlijke sfeer.

Het appartement heeft een eigen ingang met tochtportaal op de bel etage. Via de centrale hal heeft men toegang tot de woonkamer en de eetkamer die middels een fraaie en suite met elkaar verbonden zijn. De eetkamer aan de achterzijde heeft openslaande deuren naar het balkon en staat in verbinding met de keuken. De keuken is voorzien van alle apparatuur zoals een groot fornuis, oven, magnetron, vaatwasser en koel-vries combinatie. 

Vanuit de hal gaat men via de trap naar het slaapgedeelte waar zich twee ruime slaapkamers bevinden waarvan één met een mooie walk-in-closet. Ook is hier de badkamer met ligbad en separate douche en een tweede aparte WC. 

Dit appartement met een perfecte ligging in het hart van Oud Zuid is een must see!  

 

Het appartement wordt voor aanvang van de huurperiode geschilderd


Overige informatie

Type woning: Dubbel benedenhuis
Woonoppervlak: 127 m2
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Ligging: Centrum
Ligging: Zuid
Ligging: Rustige straat
Aantal kamers: 4
Status: Verhuurd

Locatie